Burulaş'tan Tramvay Hattına Araç Park Edenlere Uyarı - Son Dakika
Yerel

Burulaş'tan Tramvay Hattına Araç Park Edenlere Uyarı

Burulaş\'tan Tramvay Hattına Araç Park Edenlere Uyarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin danışmanlığında üretilen ve Heykel-Garaj T1 hattında sefer yapacak olan Türkiye'nin ilk yerli tramvayı 'İpekböceği'nin test sürüşleri dün gece başladı.

15.08.2013 14:58

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin danışmanlığında üretilen ve Heykel-Garaj T1 hattında sefer yapacak olan Türkiye'nin ilk yerli tramvayı 'İpekböceği'nin test sürüşleri dün gece başladı. Gece ilk test sürüşü rayların üzerine park edilen araçlar yüzünden yarıda kesildi.

Sabahın erken saatlerinde T1 hattı güzargahı üzerine park edilen araçların sahiplerinin zabıta ekiplerince anonsla uyarılmasının ardından öğle saatlerinden itibaren BURULAŞ tarafından bölgede broşür dağıtıldı.

Test sürüşlerinin aksamaması için gerekli ikazları yapan yetkililer, duyuruda 15.08.2013 tarihinde tramvay hattında çalışmalar başlayacağı için raylar üzerine ve civarına araç bırakılmamasını istedi. Araç sahiplerinin mağdur olmaması için gerekli özenin gösterilmesi talep edildi. Rayların üzerine bırakılacak araçların çekileceği hatırlatıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burulaş'tan Tramvay Hattına Araç Park Edenlere Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement