Çomü'de Mezuniyet Törenleri - Son Dakika
Yerel

Çomü'de Mezuniyet Törenleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Bayramiç Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

16.06.2015 11:57

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Bayramiç Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Sosyal Bilimler MYO'nun ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'ndeki töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, evlatlarını hayatlarının bir bölümünde kendilerine emanet eden ailelerin mutluluğunu paylaştığını ifade ederek öğrencilerin ülkelerine ve milletine faydalı gençler olacağına inandığını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise okulun sosyal etkinlikleriyle, üretkenlikleriyle, başarılarıyla ve motivasyonlarıyla ÇOMÜ'nün meslek yüksekokulları arasında en üst sıralarda yer aldığına işaret ederek, "Çanakkale'de okumak bir ayrıcalık, ÇOMÜ'de de okumak ise bambaşka bir ayrıcalık. Burada 100 yıl önce bir savaş oldu. Kafkasya'dan, Bosna'dan, Kuzey Afrika'dan gelen Türk milleti ve İslam ümmeti ruhunu Bedir savaşından alan tek bir vücut oluşturdular ve 'Çanakkale Geçilmez' dediler. Sizlerden atalarınızın 100 yıl önce verdiği bağımsızlık ve birlik, beraberlik mesajına kulak vermenizi istiyoruz" dedi.

Halk oyunları gösterisinin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

- Bayramiç'teki mezuniyet töreni

Okul bahçesindeki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu, öğrencilere okuldan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Arifoğlu, "Okulumuza kayıt için geldiğiniz gün daha dün gibi. Burada güzel günler geçirdiniz, arkadaşlar edindiniz, meslek hayatınız için önemli bilgilere sahip oldunuz. Yolunuz açık olsun" dedi.

Konuşmaların ardından başarı belgelerini alan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çomü'de Mezuniyet Törenleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement