Düzce Valisi, deprem bölgesinden döner dönmez konteyner üreten işçilerle buluştu - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi, deprem bölgesinden döner dönmez konteyner üreten işçilerle buluştu

Düzce Valisi, deprem bölgesinden döner dönmez konteyner üreten işçilerle buluştu

Düzce Valisi Cevdet Atay, Ramazan Bayramı sonrası deprem bölgesinden döner dönmez konteyner üreten işçilerle bir araya geldi. Üretimi 4 ayrı merkezde devam eden konteynerler, 800 kişinin görev aldığı üretim merkezlerinden birisi olan Düzce Organize Sanayi Bölgesinde üretiliyor ve deprem bölgelerine gönderiliyor. Vali Atay, işçilerle bir araya gelerek depremzedelerin konteyner ihtiyacının önemine dikkat çekti.

28.04.2023 12:01

DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Ramazan Bayramı'nda gittiği deprem bölgesinden döner dönmez, o bölgeler için konteyner üreten işçiler ile bir araya geldi.

Düzce Valiliği tarafından üretimi 4 ayrı merkezde devam eden konteynerler Düzce'den deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor. 800 kişinin görev alarak canla başla çalıştığı üretim merkezlerinden birisi olan Düzce Organize Sanayi Bölgesi'nde ki Konteyner üretim merkezini deprem bölgelerine gidip geri dönen Düzce Valisi Cevdet Atay ziyaret etti. İşçiler ile bir araya gelen Vali Cevdet Atay, deprem bölgelerinde ki vatandaşların konteyner ihtiyacının olduğunu ve bölgedeki konteynerlere yerleşen depremzedelerin teşekkürlerini işçilere ulaştırdı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi, deprem bölgesinden döner dönmez konteyner üreten işçilerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement