Düziçi Tapu Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Verildi - Son Dakika
Yerel

Düziçi Tapu Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Verildi

Düziçi Tapu Müdürlüğü'ne kalite yönetim sistemi belgesi verildi.

11.01.2013 11:20

Düziçi Tapu Müdürlüğü'ne kalite yönetim sistemi belgesi verildi.

Düziçi Tapu Müdürlüğü'ndeki törende, Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, dünyada kamu kurumlarının rekabet gücüne sahip, bilgi teknolojilerini en iyi şekilde kullanabilen, kaliteli bir yönetim anlayışını benimseyen kurum olarak hizmetlerini sürdürmesinin esas olduğunu söyledi.

Şengök, belirlenmiş hedeflere ve karşılaşılan problemlerin çözümüne daha kolay ulaşabilmek için planlı ve programlı bir çalışmanın gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek, "Kamu idarelerinde geleceğe yönelik stratejik düşünme ve kalite yönetimine geçişte önemli bir aşama olan stratejik plan gereğince, ülkemizin milli stratejisi ve planları doğrultusunda ileriye dönük planlar yapılması, bu planlara uygun çalışmalar yürütülmesi ve sonuçların değerlendirilmesi kurumlara çok önemli kazanımlar sağlayacağı bir gerçektir. Bu bağlamda kurum olarak kalite yönetim sistemini benimseyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye bazında 704 müdürlüğün "TS EN ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" alması ve bunlardan bir tanesinin de Düziçi Tapu Müdürlüğü'nün olması bizler için çok büyük bir değer ifade etmektedir" diye konuştu.

Daha sonra Kaymakam Şengök tarafından Düziçi Tapu Müdürü Ali Özkalaycı'ya kalite belgesi verildi. Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ise Uluslararası Kalite Sertifikası'nı verdi.

Muhabir: Mustafa Demirbaş/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düziçi Tapu Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement