Nusaybin'de 271 Öğrenciye Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'de 271 Öğrenciye Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Nusaybin'de Emire Gözü Lisesi Anadolu Lisesinde 271 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı.

28.03.2014 15:42  Güncelleme: 15:51

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Eğitimde Fatih Projesi" kapsamında Nusaybin'de 271 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı

Emire Gözü Anadolu Lisesinde yapılan tablet bilgisayarı dağıtımı töreninde konuşan Kaymakam Abdulhalim Can, Nusaybin'de bir hafta içerisinde 6 okulda bin 664 tablet bilgisayarın dağıtılacağını söyledi.

Eğitim seviyesinin yükselmesi için büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Kaymakam Can, herkesin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

'Fatih projesi'nin hükümetin çok güzel projesi olduğunu bildiren Kaymakam Can şunları söyledi:

"Proje kapsamında ülke genelindeki öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu teknolojiyi dağıtıyoruz. Nusaybin'de toplamda Bin 664 Tablet dağıtıyoruz. Emire Gözü Anadolu Lisesinde 271 öğrencimize Tablet bilgisayar dağıtıyoruz. 10 yıl önce bu bilgisayarların çok daha büyüğünü İngiltere'de öğrencilerin eline görmüştüm. Bu bilgisayarların işlevi çok iyi. Bu teknolojiyi faydalı işlerde kullanmak lazım. 8'inci sınıflarda Kasım ayında yapılan ortak sınavda Nusaybin, Mardin ilçeleri arasında ikinci sırada yer aldı. İkinci sınavda da başarı bekliyoruz. Lise sonuncu sınıflarda da YGS yapıldı. Oradan da başarılar bekliyoruz. Emire Gözü Anadolu Lisesi de önemli bir okul buradan da başarı bekliyoruz."

Kaymakam Can daha sonra öğrencilere tablet bilgisayarını verdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nusaybin'de 271 Öğrenciye Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement