Ekinci'den DTB'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ekinci'den DTB'ye Ziyaret

Ekinci\'den DTB\'ye Ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Nizamettin Ekinci, beraberindeki heyet ile birlikte, Diyarbakır Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

19.02.2015 18:37  Güncelleme: 18:39

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Nizamettin Ekinci, beraberindeki heyet ile birlikte, Diyarbakır Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şehmus Ayhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özkılıç'ı ziyaret eden Ekinci Yeni Türkiye yolculuğunun lokomotif gücü olacak Diyarbakır'ın ruhunu Ankara'ya hak ettiği şekilde yansıtmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Başbakanlık, Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda 20 yıldır bürokratlık yaptığını ve edindiği bilgi, birikim ve deneyimleri Diyarbakır'ın hizmetine sunmak için aday olduğunu anlatan Ekinci, "Her ferdin korunması gerektiğini ve yaşatılacak olan hak ile özgürlükleri koruyacak ve idame ettirecek anayasaya destek vermek için buradayız. Türkiye'nin demokratikleşmesinin ana merkezlerinden biri olan Diyarbakır'dan katkı sağlamak amacındayız. Sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile birlikte bir sinerji sağlamak için geldik" dedi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şehmus Ayhan ise tüm aday adaylarına başarılar dilediklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ekinci'den DTB'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement