Erenköy'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erenköy'de 23 Nisan Coşkusu

Erenköy\'de 23 Nisan Coşkusu

Çanakkale merkeze bağlı Erenköy beldesinde eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

23.04.2015 17:57

Çanakkale merkeze bağlı Erenköy beldesinde eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. 1970-1975 yılları arasında okulda görev alan öğretmenler ile 1982-1990 yıllarında mezun olan öğrencilerin de yer aldığı tören yoğun ilgi gördü.

Erenköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. Erenköy Karakol Komutanı Teğmen Volkan Karabuğa, Okul Müdürü Ahmet Ulutaş, Ortaokul Müdür Yardımcısı Caner Batmaz, İlkokul Müdür Yardımcısı Leyla Kökçak, köy muhtarı, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Ulutaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine dikkat çekti. Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin, öğretmenleri koordinatörlüğünde sunduğu birbirinden güzel dans gösterileri büyük alkış toplarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiirlerde katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği şarkılara tüm katılımcıların eşlik ettiği törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Törende ayrıca okul yararına kermeste organize edildi. 1970 yılında eğitim hayatına başlayan Erenköy Okulu'nun ilk öğretmenleri Hasan Hüseyin Aslan, Nurşen Aslan, Şehabettin Kalfa ve Betül Oral'ın katıldığı törende, 1982-1990 yılı mezunları adına Turgay Ceylan, mezunların okuldaki buluşmasına göstermiş olduğu katkılardan dolayı Okul Müdürü Ahmet Ulutaş'a plaket takdim etti. Törenin sonunda Türk Gençliğinin Atatürk'e cevabını okuyan 1982-1990 yılı mezunları, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenköy'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement