Eş Başkan Yüksel Mutlu'dan Zabıtalara Kutlama - Son Dakika
Yerel

Eş Başkan Yüksel Mutlu'dan Zabıtalara Kutlama

Eş Başkan Yüksel Mutlu\'dan Zabıtalara Kutlama

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personeliyle bir araya gelerek, Zabıta Haftasını kutladı.

08.09.2014 10:55  Güncelleme: 10:57

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personeliyle bir araya gelerek, Zabıta Haftası'nı kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 188. yılı kapsamında Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasında tören düzenlendi. Törene, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Eş Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Zabıta Müdürü Sabri Aytonğ ve zabıta personeli katıldı. Zabıta Müdürü Aytonğ, törende yaptığı konuşmada, Akdeniz Belediyesi zabıta ekipleri olarak yurttaşların sağlığı, huzuru ve esenliğini korumak için canla başla çalıştıklarını, bundan sonra da aynı şiarla görevlerine devam edeceklerini söyledi.

Eş Başkan Mutlu da emeklerinden dolayı zabıta personeline teşekkür etti. Zabıta teşkilatının, yerel yönetimlerin halka dönük görünen yüzü olduğunu belirten Mutlu, "Bu açıdan halka yakın, halkla iç içe olmanızı istiyor, insanı merkeze alan bir anlayışla ve sonuç odaklı çalışarak, iş yaşamınızda en yüksek gayreti göstermenizi arzu ediyoruz. Çünkü başarı, özveri ve fedakarlık gerektirir. Zabıta teşkilatı, belediyelerin olmazsa olmazlarındandır. Çünkü insan yaşamının söz konusu olduğu her yerde sizlerin görev ve sorumluluğu bulunur. Kent halkının esenliği, huzuru, sağlığı ve yaşadığı çevrede düzenin sağlanması noktasında zabıta teşkilatı son derece önemli görevler üstlenmiştir. Göreviniz esnasında karşılaştığınız her türlü zorluğa rağmen kent ve halk huzurunun sağlanması için gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Zabıta personelinin ağır bir iş yükü altında görev yaptığını kaydeden Mutlu, "Akdeniz ilçesinin, bağlanan 8 belde ile sınırları çok genişlemiş, görev ve yetki sahası 10 kat büyümüştür. Kent merkezindeki insan nüfusu ve işyerlerinin yoğunluğu nedeniyle zor bir görevi ifa ettiğinizin farkındayız. Bununla birlikte, birimimizin araç, gereç eksikliklerini de belediyemizin bütçesi oranında temin etmenin gayreti içindeyiz. Nitekim son meclis toplantımızda, müdürlüğe 3 yeni araç alınmasıyla ilgili olarak oybirliğiyle bir karar aldık" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Mutlu, zabıta personeline karanfil dağıttı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkan Yüksel Mutlu'dan Zabıtalara Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement