Eskişehir'deki Kadın Cinayeti Davası - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Kadın Cinayeti Davası

Eskişehir'de, geçen yıl ekim ayında, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

26.02.2015 13:38

Eskişehir'de, geçen yıl ekim ayında, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, sanık Halil Kara (45) ve avukatı ile maktul Huriye Kara'nın yakınlarının avukatı hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, beklenen telefon görüşmesi kayıtlarının ulaştığını bildirdi. Bunun üzerine taraf avukatları, kayıtları incelemek için süre istedi.

Avukatların talebini kabul eden heyet, sanığın, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Özel bir şirkette şoför olarak çalışan Halil Kara, 18 Ekim 2014'te, İstiklal Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki bir iş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan 40 yaşındaki eşi Huriye Kara'nın yanına gitmişti. Halil Kara'nın, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini, halı parçasına sararak yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş ederek öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilmişti. Kara, olay sonrası polis ekiplerince İki Eylül Caddesi'nde yakalanmış ve daha sonra mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Kadın Cinayeti Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement