Eto ve TOBB'dan Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Eto ve TOBB'dan Ramazan Yardımı

Eto ve TOBB\'dan Ramazan Yardımı

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği hazırlanan 700 paket gıda yardımı, şehrimizdeki okullar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

02.07.2014 14:42

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği hazırlanan 700 paket gıda yardımı, şehrimizdeki okullar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Eskişehir Ticaret Odası, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Eskişehir Ticaret Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği hazırlanan 700 paket gıda yardımı, şehirdeki okullar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Toplamda 55 ilkokul ve ortaokula gönderilen gıda yardımında temel gıda malzemeleri olan un, şeker, çay, yemeklik yağ, pirinç, zeytin, reçel, Kemalpaşa tatlısı, salça, makarna, şehriye, bisküvi) bulunduğu belirtildi.

Eskişehir Ticaret Odası'nın sosyal sorumluluk kapsamında üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştığını ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, paylaşmanın huzurunun yaşandığı bu mübarek ayda, ihtiyaç sahibi kimselere ulaşılmasının ve yardımlaşmanın önemini vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eto ve TOBB'dan Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement