Faruk Özlü: "28 Şubat Tarihimize Çalınmış Kara Bir Lekedir" - Son Dakika
Yerel

Faruk Özlü: "28 Şubat Tarihimize Çalınmış Kara Bir Lekedir"

Faruk Özlü: "28 Şubat Tarihimize Çalınmış Kara Bir Lekedir"

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı iken görevinden istifa ederek 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine AK Parti Düzce’den milletvekili aday adayı olan Dr. Faruk Özlü, 28 Şubat dolayısı ile bir açıklama yaptı.

27.02.2015 18:01

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı iken görevinden istifa ederek 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine AK Parti Düzce'den milletvekili aday adayı olan Dr. Faruk Özlü, 28 Şubat dolayısı ile bir açıklama yaptı. Özlü "28 Şubat'ın tarihimize çalınmış kara bir leke" olduğunu söyledi.

Demokrasi ve özgürlük mücadelesinin kolay olmadığını, bugünlere de kolay gelinmediğini söyleyen Özlü, "Allah milletimize bir daha 28 Şubatlar yaşatmasın" dedi.

Seçim çalışmalarını Düzce'de yoğun bir şekilde sürdüren ve bütün teşkilatları ziyaret ederek destek isteyen Özlü, 28 Şubat dolayısı ile de açıklamalarda bulundu.

Özlü şöyle devam etti: "28 Şubat demokrasiye yapılmış iptidai bir müdahaledir. Bugün artık bu tür müdahalelerin çok geride kaldığını görüyoruz. Türk demokrasisi son 12 yılda çok önemli mesafeler kaydetti. Ancak bu mesafeleri kaydetmek kolay olmadı. Bunun için çok büyük bedeller ödendi. Acılar yaşandı. Şiir okuduğu için insanlar hapse atıldı. Ki okunan şiirin şairi aynı zamanda büyük bir sosyolog olan Ziya Gökalp'tir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hapse götüren bu şiir neydi hatırlayın,1912 yılında Ziya Gökalp tarafından yazılan Asker Duası isimli şiir; "Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber". Böyle bir şiir için bir insan hapse atılabilir mi? Ne kadar iptidai bir durum? 28 Şubat tarihimize çalınmış kara bir lekedir. Türkiye'de demokrasi mücadelesi kolay olmadı. Bugünlere de kolay gelmedik. Allah milletimize bir daha 28 Şubatlar yaşatmasın." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Faruk Özlü: '28 Şubat Tarihimize Çalınmış Kara Bir Lekedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement