Fettah Can, Samsun Piazza'ya Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Fettah Can, Samsun Piazza'ya Gidiyor

Fettah Can, Samsun Piazza\'ya Gidiyor

Kendine özgü yorumunun yanı sıra besteci kimliği ile de müzik sektörünün aranan isimlerinden Fettah Can, Samsun Piazza'da sevenleriyle buluşacak.

14.02.2014 10:04  Güncelleme: 10:23

Sesi ve kendine özgü yorumunun yanı sıra besteci ve söz yazarı kimliği ile de müzik sektörünün aranan isimlerinden biri olan Fettah Can, 18 Şubat Salı günü saat 16.00'da Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza'da sevenleriyle buluşacak.

Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini en uygun fiyatlarla Karadeniz halkının ayağına getiren Samsun Piazza, ziyaretçilerini gönüllerde adeta taht kuran ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Şimdi de, Sezen Aksu, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Murat Boz ve daha birçok sanatçı ile çalışarak müzik sektörüne uzun süre unutulmayacak şarkılar kazandırmanın yanı sıra Yunan şarkıcı Giorgos Mazonakis'in albümüne de 3 şarkısını veren Fettah Can'ı imza gününde Samsun Piazza'da ağırlayacak.

"Sana Affetmek Yakışır", "Hazine", "Özledim" ve "Boş Bardak" gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra besteleri ve sesiyle müzikseverlerin gözdesi olan Fettah Can'ın hayranları, ünlü sanatçıya albümlerini imzalatmakla kalmayıp onunla anı fotoğrafı da çektirme fırsatı bulacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fettah Can, Samsun Piazza'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement