Florida Atlantic Üniversitesinden Akdeniz Üniversitesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Florida Atlantic Üniversitesinden Akdeniz Üniversitesine Ziyaret

Florida Atlantic Üniversitesi'nden 10 kişilik heyet, Akdeniz Üniversitesini ziyaret ederek çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

16.09.2013 18:21

Florida Atlantic Üniversitesinden 10 kişilik heyet, Akdeniz Üniversitesini ziyaret ederek, çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan'ın katıldığı toplantıda Akdeniz Üniversitesinin sunumu yapıldı. Florida Atlantic Üniversitesinden Uluslararası Programlar Ofisi Direktörü Dr. Catherine Meschievitz de üniversitesini tanıtan bir konuşma yaptı.

Toplantıda her iki üniversite arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalanması başta olmak üzere özellikle tıp, turizm, güzel sanatlar ve arkeoloji alanında kapsamlı bir işbirliği yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.

Florida Atlantic Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Catherine Myser, yüz nakli ameliyatları ile dünyaca tanınan Prof. Dr. Ömer Özkan ile de tanışmayı çok istediğini belirtti. Myser, Özkan ile tanışıp kendisinden bilgi almak için Akdeniz Üniversitesine tekrar geleceğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Florida Atlantic Üniversitesinden Akdeniz Üniversitesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement