Gan'ın Dünyadaki İlk Ulusal Uygulaması Türkiye'de Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Gan'ın Dünyadaki İlk Ulusal Uygulaması Türkiye'de Kuruluyor

İş dünyası ile işçi kesiminin uluslararası düzeyde birlikte geliştirdikleri ve gençlere iş başında eğitim fırsatları sunan ve istihdamın artırılmasını teşvik eden Küresel İşbaşında Eğitim Ağı’nın (GAN) dünyadaki ilk ulusal uygulaması TİSK’in önderliğinde Türkiye’de kuruluyor.

23.02.2015 16:45

İş dünyası ile işçi kesiminin uluslararası düzeyde birlikte geliştirdikleri ve gençlere iş başında eğitim fırsatları sunan ve istihdamın artırılmasını teşvik eden Küresel İşbaşında Eğitim Ağı'nın (GAN) dünyadaki ilk ulusal uygulaması TİSK'in önderliğinde Türkiye'de kuruluyor.

GAN Türkiye Ağı'na Ford Otosan, Tofaş, Arçelik, Mercedes Benz Türk, Akçansa, Çimsa, Aygaz, Santa Farma İlaç, Söktaş, İçdaş Çelik, Adecco, PharmaVision, Dörtel Gümrük, Ranstad, Buga Otis Asansör, Tüp Merserize Tekstil, Bosch Termoteknik, Eyüp Sabri Tuncer, Rollmech Automotive, Pressmech Progressive'in üst düzey yöneticileri atacakları imzalarla destek verecekleri belirtildi.

Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN) Türkiye Ağı Açılışı ve İmza Töreni ile G20 - OECD İşbaşında Eğitimin Geliştirilmesi Konferansı'nın 25 Şubat'ta Akra Barut Otel'de gerçekleşeceği bildirilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra, işverenlerin dünyadaki en üst temsilci örgütü olan IOE'nin Başkanı Daniel Funes de Rioja, B20 İstihdam Görev Gücü'nün Koordinatör Eş Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu'nun açış konuşmalarıyla başlayacak törene, ILO, OECD, B20 ve L20 temsilcileri ile Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri katılacağı kaydedildi.

İmza törenin ardından Ali Koç ve Yağız Eyüboğlu, GAN Türkiye'ye katılan şirketlerin temsilcilerine sertifika vererek, GAN, TİSK, ILO, IOE yetkilileriyle birlikte aile fotoğrafı çektirileceği ifade edildi. G20 - OECD İşbaşında Eğitimin Geliştirilmesi Konferansı'nda ise gençlerin ihtiyaçları ve G20'de mevcut işbaşında eğitim olanakları, işbaşında eğitimin gençler ve şirketler için faydaları, işbaşında eğitim modelleri ve gelişmekte olan ekonomilerdeki zorluklar gibi konu başlıkları altında, işbaşında eğitim konusuna genel bakış ve son eğilimlerin ele alınacağı belirti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gan'ın Dünyadaki İlk Ulusal Uygulaması Türkiye'de Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement