Gediz Şehir Stadı'na Yeni Tribün - Son Dakika
Yerel

Gediz Şehir Stadı'na Yeni Tribün

Gediz Şehir Stadı\'na Yeni Tribün

Gediz Şehir Stadı’ndaki eski tribün, soyunma odaları ve hakem odaları yeniden düzenlenecek.

16.03.2015 12:16

Gediz Şehir Stadı'ndaki eski tribün, soyunma odaları ve hakem odaları yeniden düzenlenecek.

Gediz İlçesini ziyaret eden Kütahya ASKF(Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gediz Şehir Stadında yaptığı incelemede, eski tribün, soyunma odaları ve hakem odaları yenilenmesine ilişkin yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, "Uzun süreden beri Gediz Şehir Stadımızın tribün sıkıntısını aşmak için kulüplerimizin, yöneticilerimizin, idarecilerimizin bütün girişimleri meyvesini vermeye başladı. 2013 yılında Gediz Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu projemize bizzat ilgi göstererek ilgilenilmiş ve gerekli mercilere iletilmişti. Hazırlanmış olan proje planlandığı gibi inşa edilirse daha kalıcı olup, spor camiasının beklediği biçimde çağdaş bir tribün ve tesise kavuşulmuş olacak. Planlanan projede; tribünün alt kısmına soyunma odaları ve hakem odaları yapılıp çıkışlar tünelden olacak" dedi.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İlk önce tribün projesine bizzat ilgi gösteren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz ile birlikte katılmış olduğum Ankara ve İstanbul'da yapılan toplantılarda projemizi her zaman dile getirdik. İhalesi yapılan projemiz için biraz da siyasi destek bekliyoruz. Ancak aldığımız son duyumlara göre projenin planlanandan daha farklı olup seyyar tribün olacak söylentileri dilleri yormaktadır. Burada Ak Parti Gediz İlçe Teşkilatı ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük'ün, Kütahya İl Genel Meclisi Üyelerimiz Hayri Öztürk, Bahri Uluten, Bünyamin Özer ve İsmail Dönmez'in ve Kütahya Milletvekillerimizin destekleri önemlidir. İnşallah Gediz'e yakışacak, gençliğe yakışacak, geceleri antrenman yapılıp gençlerimizin elinden daha kuvvetli tutmak için yapılacak olan bu tribünün bitirilip bir an önce açılması dileğimizdir" ifadelerini kullandı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Şehir Stadı'na Yeni Tribün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement