Adana Gençlik Markezinden Suriyelilere Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Adana Gençlik Markezinden Suriyelilere Yardım Kampanyası

Adana Gençlik Markezinden Suriyelilere Yardım Kampanyası

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adana Gençlik Merkezi yöneticileri, Suriyeli sığınmacılara yardım kampanyası düzenledi.

25.02.2014 13:14

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adana Gençlik Merkezi yöneticileri tarafından Suriyeli sığınmacılara yardım kampanyası düzenlendi.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu, iç savaştan kaçarak Türkiye'de değişik illere yerleştirilen ve zor koşullarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli sığınmacılara yardım konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Komşuluk ilişkilerinin önemine değinen Çelikoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı evlerini terk ederek, Adana İlimiz Sarıçam ilçe merkezinde ikamet eden 10 bin Suriyeli sığınmacılara, Gençlik Merkezimiz tarafından İlimizin farklı okullarındaki öğrencilerden ve vatandaşlar tarafından getirilen çanta, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye gibi yardım malzemeleri Sportif Eğitim Uzmanı Nazlı Atay ve Ömer Tuncel, Gençlik Liderleri Bahar Ceylan Hiçyakmazer, Cengizhan Kaya ve Mehmet Fatih Karaca tarafından ulaştırıldı."

Çelikoğlu, kış günlerinde çalışanların ve üyelerin birlikte gerçekleştirdiği yardım kampanyası ile Suriyeli ailelere yardımların ulaştırıldığını ifade ederken, "Suriyeli kardeşlerimizin bu zor günlerinde yanında olmaya devam edeceğiz, onları mutlu etmenin çok güzel bir duygu" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Gençlik Markezinden Suriyelilere Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement