Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, İncirliova'da sanayi sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

06.10.2015 15:40

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, İncirliova'da sanayi sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Savaş, sorunlarını dinlediği esnafa, Aydın'ın, gelişmesi, büyümesini birinci hedef olarak gördüklerini, bu doğrultuda tarımsal sanayinin gelişmesi için önemli projelerinin bulunduğunu belirtti.

Savaş, şöyle konuştu:

"Ürünlerin dış pazarlara satılması, ulaştırılması adına girişimcilerin önünü açacağız. Önümüzdeki dönemde iktidarımızın imkanlarından Aydınımızın daha fazla yararlanması için diğer milletvekili arkadaşlarımızla çok daha fazla çalışacağız. Çalışan, üreten ve mutlu bir Aydın oluşturacağız."

AK Parti milletvekili adayı Erdem Germencik'te

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaklar mahallesinde, bölgenin jeotermal varlığının önemine dikkati çekti.

AK parti hükümeti olarak yerli enerjiye önem verdiklerini, jeotermal ile ilgili 2007 yılında kanun çıkardıklarını hatırlatan Erdem, bu konunun siyaset malzemesi yapılamayacağını belirterek şöyle konuştu:

"Havamızı, suyumuzu, çevremizi, toprağımızı, incirimizi, zeytinimizi, tarımımızı, kıymetli topraklarımızı jeotermale kurban etmeyiz, ettirmeyiz. Ama bu konu üzerinden siyaset yapanlara jeotermali kurban etmeyiz. Bizim için enerji de tarım da önemli, bu dengeyi kurmamız lazım" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement