Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmaları kapsamında Serik ilçesini ziyaret etti.

01.05.2015 17:14

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmaları kapsamında Serik ilçesini ziyaret etti.

Köse, milletvekili adayları İzzet Yılmaz, Ercan Mekteplioğlu ve AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ile pazarcı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Köse, daha sonra Çandır, Cumalı, Aşağıçatma, Eminceler, Gedik, Kürüş, Boğazkent ve Karadayı'da mahalle toplantılarına katıldı.

Yerel seçimlerde Serik ilçesinde AK Parti'nin yönetime geçtiğini belirten Köse, "Serik Belediyemiz hizmetlerine başladı. Büyükşehir Belediyesinde Menderes Türel Başkanımız, kaldığı yerden hizmetlerine devam ediyor. Önümüzdeki seçimde vereceğiniz güçlü destek ile artık hizmet yağmuru devam edecek" dedi.

AK Parti iktidarının 12 yılda yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu dile getiren Köse, muhalefet partilerinin koalisyon senaryoları yaptığını kaydetti.

Köse, "Koalisyon hükümetleri döneminde ülkemizin ne kadar kötü yönetildiğini hepimiz biliyoruz. Ülkemizin koalisyonlara tahammülü yok. Büyüyen Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için güçlü bir iktidar gerekli" ifadesini kullandı.

Türkiye'ye 2002 yılından bugüne ekonomiden tarıma, turizmden ulaşıma kadar iktidar olarak ivme yaşattıklarını söyleyen Köse, şöyle konuştu:

"Uçakla seyahat etmek artık otobüsle seyahat etmek kadar kolaylaştı. Tarımda bir serası olanın bugün 5-10 serası var. Çiftçi, esnaf yüzde 70 faizle kredi kullanırken bugün yüzde 5'le kredi alıyor. Tarımsal üretimde dünyanın en büyük 7'nci ülkesiyiz. Tarımın daha da geliştirilmesi için çok önemli projelerimiz var. Önümüzdeki dönem, çiftçimizin ekmeğini büyütmek için çalışmalar yapacağız. Şimdi önümüzdeki seçim ülkemizi kuruluşunun 100. yılına hazırlayacak bir seçim. İstikrarın devam etmesi, yatırımların sürmesi için sizlerden destek bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement