GKV'liler Moldovalı Minikleri Misafir Ediyor - Son Dakika
Yerel

GKV'liler Moldovalı Minikleri Misafir Ediyor

GKV\'liler Moldovalı Minikleri Misafir Ediyor

GKV Özel Okulları, TRT Çocuk Kanalı'nın düzenlediği '' 36. TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'' kapsamında Moldova Cumhuriyetini misafir ediyor.

18.04.2014 09:12  Güncelleme: 09:11

Ulusal ve uluslar arası bir çok organizasyona ev sahipliği yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, TRT Çocuk Kanalı'nın düzenlediği " 36.TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği" kapsamında G.Antep'e gelen 35 ülke arasından Moldova Cumhuriyetini misafir ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep'e gelen öğrencilerden Moldovya gurubunu ağırlayan GKV Özel Okulları öğrencileri yabancı konuklarına Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösterebilmek için adeta yarışıyor.

Misafir öğrenciler Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları gönüllü aileleri yanlarına yerleştirilirken GKV'li öğrenciler de Moldovyalı kardeş öğrencilerle beraber Gaziantep'in turistik yerlerini gezerek birlikte eğleniyorlar. Misafir öğrenciler Gaziantep'te 16-23 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Şenlik Haftasında yapılacak tüm gösteri ve etkinliklere beraber katılarak onlarla aynı heyecanı yaşayacak. Diğer taraftan GKV'li öğrenciler Moldovyalı öğrencilerle birlikte hayal ettikleri "Farklı ülkeler görmek, Farklı ülkede yaşayan insanları tanımak, farklı kültürler tanımak" gibi düşüncelerini de gerçekleştiriyor. Bir çok uluslar arası organizasyona ev sahipliği yapan GKV Özel Okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında üstlendiği misyonu başarıyla yerine getirirken Mayıs ayının son haftası yapımı gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Halk Dansları Festivalinin de hazırlıklarını sürdürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GKV'liler Moldovalı Minikleri Misafir Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement