Gümüşhane'de Tıp Bayramı Hastanede Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Tıp Bayramı Hastanede Kutlandı

Gümüşhane\'de Tıp Bayramı Hastanede Kutlandı

Gümüşhane'de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi tarafından kutlama programı düzenlendi.

14.03.2014 23:38  Güncelleme: 23:50

Gümüşhane'de 14 Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi tarafından kutlama programı düzenlendi.

Gümüşhane Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, sağlık kurumlarının yöneticileri, kamu kurum müdürleri, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gürbüz, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, CHP Belediye Başkan Adayı Cem Köksal ve Gümüşhane Devlet Hastanesi çalışanları katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, bazı mesleklerin doğası itibarı ile fedakarlık ve özveri istediğini belirterek, sağlık hizmetlerinin de bunlardan birisi olduğunu söyledi.

İnsanların sıhhati sağlık çalışanlarında aradığını belirten Vali Mayda, son zamanlarda sağlık çalışanlarına karşı yapılan kötü muamele ve şiddeti de kınayarak, sağlık çalışanlarından da hasta yakınlarında bilgi noktasında biraz daha fazla yardımcı olmalarını istedi.

Türkiye'de sağlık hizmetlerinin her geçen gün iyi bir düzeye geldiğini belirten Vali Mayda, "Sağlık çalışanlarımız hep bir fedakarlık içerisinde gayret ediyorlar. Toplum adına bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Sunulan hizmet insan hayatına yapılıyor. Özveri gerektiren bir iş yapıyorlar. İnsanlarımızın duasını da alıyorlar." dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının yaptıkları meslekleri gereği insanların en zor zamanlarında, en acı zamanlarında yanında olan insanlar olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Belki de en samimi dualara muhatap olan insanlarsınız. Onun için hepinizi tebrik ediyor ve bayramınızı kutluyorum. Her insanın hayatının en önemli kesişme noktasıdır sizlerle buluşmaları. Onun için Allah emeğinizi daim etsin."

İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yavuz Çakıroğlu'nun konuşmalarının ardından emekli olan hastane çalışanlarına plaket verilirken, meslekte 20.yılını dolduran personele de teşekkür belgesi verildi.

Bu sırada söz alan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, 20 yılını dolduran personele bundan sonra nöbet yazılmayacağını duyurmasının ardından salonda alkış tufanı koptu.

Yaş pastanın protokol ve sağlık çalışanlarıyla birlikte kesilmesinin ardından tören kokteyl ve canlı müzik etkinliği ile son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Tıp Bayramı Hastanede Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement