Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'den Kısa Kısa

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

11.06.2015 14:17

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Vali Yavuz Yücel başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Birlik Müdürü Zeynel Abidin Keleş, Encümen üyeleri Zülfikar Bal, Reşit Ayaz ve Mustafa Gürbüz katıldı.

Toplantıda, önceki oturumda alınan kararlarla ilgili çalışmalar değerlendirildi. Encümen toplantısı, gelecek dönemde köylere yapılması planlanan alt ve üst yapı yatırımlarının görüşülmesinin ardından tamamlandı.

- Tarım Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Şiran'da, Tarım Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Gümüşhane Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, İlçe Müdürlüğü Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Müdürü Edip Birşen, Müdür Yardımcısı Metin Yalvaç, Şiran Müdürü Kurtuluş Halep ve şube müdürleri katıldı.

Birşen, burada yaptığı konuşmada, toplantının ilçe ve şube müdürlükleri arasındaki koordinasyonu sağlamak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla organize edildiğini söyledi.

İl ve ilçe müdürlüklerinin sürekli iletişim halinde olması gerektiğini belirten Birşen, şöyle devam etti:

"Eksikliklerin giderilmesi ve sorunlara hızlı çözüm üretilebilmesi için bu tür toplantılara önem veriyoruz. İlçe müdürlüğü personelinin üreticilere sunduğu faaliyetler, il müdürlüğünün faaliyetleri ile koordineli yürütülmeli. Varsa aksaklıkların giderilmesi ve köylerde çiftçi ziyaretlerinin devam etmesi önemli. Aşılama ve denetim hizmetlerine de gerekli önem verilmeli."

Halep ise ilçenin tarım ve hayvancılıktaki son durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Birşen, toplantının ardından ilçeye bağlı Erenkaya Mahallesi'nde suni mera ıslah çalışması yapılacak 350 dönümlük alanda incelemede bulundu.

"Sağlıkta Şiddete Son" yürüyüşü düzenlendi

Torul ilçesinde, "Sağlıkta Şiddete Son" temalı yürüyüş gerçekleştirildi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü organizasyonunda, sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe sağlık personeli ve yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement