Hamurpet Gölü Doğa ve Kültür Festivali" Başladı - Son Dakika
Yerel

Hamurpet Gölü Doğa ve Kültür Festivali" Başladı

Muş'un Bulanık, Malazgirt ve Varto ile Erzurum'un Hınıs ve Karaçoban ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen 1'inci "Hamurpet Gölü Doğa ve Kültür Festivali" başladı.

25.06.2014 14:39

Muş'un Bulanık, Malazgirt ve Varto ilçeleri ile Erzurum'un Hınıs ve Karaçoban ilçe belediyeleri tarafından ilki düzenlenen "Hamurpet Gölü Doğa ve Kültür Festivali" başladı.

Muş'un Varto, Bulanık ve Erzurum'un Hınıs ilçeleri arasından yer alan Hamurpet Gölü kenarında yapılan festivale HDP Muş Milletvekili Demir Çelik, Bulanık, Malazgirt, Varto, Hınıs ve Karaçoban belediye eş başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Festivali düzenleyen ilçe belediyelerince, alanın etrafına onlarca çadır kurulurken 2 gün sürecek etkinlik için alanda ışıklandırma yapılarak, platform kuruldu.

Halaylar ile başlayan festival, sahneden seslendirilen müzik eşliğinde devam etti.

İki gün sürecek festivalin açılış konuşmasını yapan Bulanık Belediye Meclis Üyesi Filiz Aydın, ilkini düzenledikleri festivali bundan sonra her yıl düzenleyeceklerini belirtti.

Aydın, bu tür organizasyonlarla doğal güzelliklere sahip çıkılacağını ve kaynaşma sağlanacağını ifade etti.

Yerel sanatçıların konser vereceği festival, panel, söyleşi ve sinevizyon gösterimleri ile devam edecek. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hamurpet Gölü Doğa ve Kültür Festivali' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sedat tatlı: festivale götürüp te dağa kaçmasına yardım ettiğiniz ailelerinin evine ateş düşürdüğünüzüde yazında gerçek yüzünüzü görsünler yazıklar olsun 12 2 Yanıtla
  • Sedat tatlı: Evet gerçek tabi onların çocukları en iyi okulda okusun Üniversite bitirsin gariban olanın da çocuklarını dağa çıkarsınlar elbet bir gün hesap günü gelicek oraya gönderdiklerinizden bir baba yiğit çıkıp gelir önce sizi vurmalı şehrin göbeğinde 7 0 Yanıtla

Advertisement