Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol erkekler 1. Ligi'nde Taşova YİBO rakibi Konya Selçuklu Belediyespor’u kendi sahasında 32 24 yenerek liderliğini sürdürdü.

01.12.2013 16:34

Hentbol erkekler 1. Ligi'nde Taşova YİBO rakibi Konya Selçuklu Belediyespor'u kendi sahasında 32-24 yenerek liderliğini sürdürdü.

Hentbol erkekler 1. Ligi'nin 8. haftasında Taşova'da oynanan maçta, Taşova YİBO, üst üstte bulduğu gollerle ilk yarıyı rakibi karşısında 15-8 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da oyun üstünlüğünü devam ettiren Taşova YİBO, rakibin farkı kapatmasına izin vermedi ve maçı da 32-24 kazanarak ligde sekizde sekiz yaparak yoluna kayıpsız devam etti.

Antrenör Sercan Şenel, ligde hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Bugün lig üçüncüsü Konya Selçuklu Belediyespor ile karşılaştıklarını anımsatan Şenel, "Rakibimiz genç bir kadroya sahip çok koşan bir ekip. Bugün kalecimiz Ozan çok iyi bir maç çıkardı kazanmamıza çok etkisi oldu" dedi.

Konya Selçuklu Belediye Spor antrenörü Hasan Bakar ise "Rakibimiz bugün bizden daha iyi oynadı ve deplasmanda oynamamızın dezavantajını yaşadık. Maça da iyi başladık ama bugün kalemizden yeteri kadar top çıkmadı. Atışlarımız yerini bulmadı rakip kaleci çok iyi oynadı  ve sonuca çok büyük etkisi oldu. Rakibimizi  kutluyorum" ifadelerini kullandı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement