Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Selçuklu Belediyespor maçını kazanarak Konya’dan galip dönmek istediklerini söyledi.

06.03.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Selçuklu Belediyespor maçını kazanarak Konya'dan galip dönmek istediklerini söyledi.

Şenel, yaptığı açıklamada, ilk sekiz takım arasında oynanacak paly-off maçları sonunda iki takım süper lige çıkacağı için ligde son dört haftaya girilirken artık her maçın final havasında geçtiğini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircileri önünde ligin en genç kadrosuna sahip Ankara Hentbolspor ile karşılaştıklarını hatırlatan Şenel, "Rakibimiz hızlı ve tempolu oynuyor, biz maçı kaliteli oyuncularımız ve tecrübemizle kazandık. Takım olarak ligin ikinci yarısında kadro bakımından sıkıntılar çektik, geçtiğimiz hafta da son anda iki oyuncumuzu oynatamadık, nihayet bu hafta sonu Konya deplasmanında Selçuklu Belediyespor maçına tam kadro olarak sahaya çıkacağız ve rakibimizi yenip Konya'dan galibiyetle dönmek istiyoruz." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement