Hisarcık'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

Hisarcık\'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit ailelerine ve gazilere yemek verildi.

20.09.2013 11:05

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit ailelerine ve gazilere yemek verildi.

Hisarcık Kaymakamlığı'nın organizesinde yapılan program kapsamında, Meslek Yüksek Okulu bahçesinde verilen yemeğe, Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kaymakam Savran, yemekte yaptığı konuşmada, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için her yıl geleneksel hale getirdiğimiz yemek etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Asıl büyük sıkıntıyı şehit ve gazi yakınları anne, baba, bacı ve teyzelerimiz çekiyor. Bu nedenle biz de onlara karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek ve onlarla tanışmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bu ilçemiz adına şehit aileleri ve gazilerimiz için yapılan güzel bir etkinlik. Devletimiz sizlere her türlü desteği veriyor, ama ola ki eksiklikleriniz olabilir, bunları da kapatacak olan Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğidir. Bir sıkıntınız olduğunda bu günleri beklemeye gerek yok. Kapımız sizlere her zaman açık" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika


Advertisement