Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hz. Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla program düzenleneceğini bildirdi.

26.12.2014 14:41

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hz. Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla program düzenleneceğini bildirdi.

Semerci, gazetecilere yaptığı açılamada, programın Devrek Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği ile işbirliğinde 28 Aralık Pazar günü saat 13.00'te Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirtti.

Sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörü denildiğinde akla gelen ilk kişinin Hz. Mevlana olduğunu ifade eden Semerci, şöyle konuştu:

"Mevlana Celaleddin-i Rumi, bizim olduğu kadar dünyanın da kabul ettiği büyük bir değerdir. 741 yıl geçse de biz Hz. Mevlana'nın temsil ettiği değerlere hala muhtacız. Hz. Mevlana'nın neyi temsil ettiğini, bize neyi söylediğini dinlemeli, anlamalı ve yaşamımızda uygulamalıyız.  Hz. Mevlana'nın vuslatının 741. yıl dönümü dolayısıyla düzenleyeceğimiz anma programına tüm halkımızı davet ediyor, saygılarımı sunuyorum." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement