İstanbul'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup

İstanbul'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş isimli kız çocuğunun kumbarasıyla birlikte depremzede akranına gönderdiği mektubun tesliminde duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

13.02.2023 13:09  Güncelleme: 13:37

İstanbul'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup

KAHRAMANMARAŞ - İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş isimli kız çocuğunun kumbarasıyla birlikte depremzede akranına gönderdiği mektubun tesliminde duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde binlerce insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Sultangazi ilçesi Malkoç Mahallesi'nde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş adlı kız çocuğu da depremzedelere destek olmak için kumbarası ve bilezikleriyle birlikte bir de duygularını dile getirdiği bir mektubu deprem bölgesine gönderdi. Kumbarayı ve mektubu teslim alan Muş'un Varto Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş'ın Kullar köyünde yaşayan Melike isimli kız çocuğuna teslim etti. Mektubu okurken duygulanan depremzede kız, desteği için Elif Taş'a teşekkür etti.

İstanbul\'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement