İstiklal Mahallesi'nden Başkan Kurt'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İstiklal Mahallesi'nden Başkan Kurt'a Teşekkür

İstiklal Mahallesi\'nden Başkan Kurt\'a Teşekkür

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Apaydın ve İstiklal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

09.10.2015 13:47

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Apaydın ve İstiklal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaların konuşulduğu görüşmede, mahalle muhtarı Mehmet Apaydın ve mahalle sakinleri Başkan Kurt'a teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi sayesinde İstiklal Mahallesi'nin daha yaşanabilir bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri ve İstiklal Mahallesi'nin modern, temiz ve karmaşadan kurtarıldığını ifade etti.

İstiklal Mahallesi'nin yeni görünümüne kavuşmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Muhtar Apaydın, yaşanan trafik karmaşasının da olumsuzluklara rağmen Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda son bulduğunu ifade etti. Muhtar Apaydın, alt yapı ve üst yapı çalışmaları sonucunda mahallede yaşam kalitesinin yükseldiğini söyledi.

Önce insan parolasıyla, insanların yaşam kalitelerini yükseltmek, hak ettikleri şekilde yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kurt, "İstiklal Mahallesi'nde yaşanan sorunu çözmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerine de sizin aracılığınızda tekrar seslenmek ve çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal Mahallesi'nden Başkan Kurt'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement