Kağızman Metem El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kağızman Metem El Emeği Göz Nuru Sergisi

Kağızman Metem El Emeği Göz Nuru Sergisi

Kağızman METEM öğrencilerinin atölyelerde kendi çabalarıyla yapmış olduğu birçok ürün yılsonu sergisi ile görücüye çıktıKağızman METEM öğrencileri tarafından metal, mobilya, elektrik ve dikiş nakış atölyelerinde yapılan ürünler yılsonu sergisi ile görücüye çıktı.

21.05.2014 12:10

Kağızman METEM öğrencilerinin atölyelerde kendi çabalarıyla yapmış olduğu birçok ürün yılsonu sergisi ile görücüye çıktı

Kağızman METEM öğrencileri tarafından metal, mobilya, elektrik ve dikiş nakış atölyelerinde yapılan ürünler yılsonu sergisi ile görücüye çıktı. Serginin açılışına Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Talat Arslan ve öğretmenler katıldı.

Sergide öğrencilerin atölyelerde yaptıkları masa sandalye giyim ve birçok ürün satışa sunuldu. Ürünlerin kalitesi ve dizaynı oldukça beğenildi. METEM Müdürü Yakup Bayşar, "Bu tür organizasyonlarla öğrencilerimizin el becerilerinin gelişmesinin yanı sıra okul bütçesine de katkı sunuluyor." dedi.

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, sergide emeği geçen Okul Müdür Yakup Bayşar, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağızman Metem El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement