Kaleiçi'nin Turizm Sezonuna Hazırlanması - Son Dakika
Yerel

Kaleiçi'nin Turizm Sezonuna Hazırlanması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi'nin turizm sezonuna hazır hale getirilmesi için birim müdürleriyle bir araya geldi.

26.04.2015 12:51

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi'nin turizm sezonuna hazır hale getirilmesi için birim müdürleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaleiçi'ndeki Antalya Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'ndeki değerlendirme toplantısına, Muratpaşa Belediye başkan yardımcıları İbrahim Cephaneci, Murat Şimşek, fen, temizlik işleri, imar ve şehircilik, plan ve proje, ruhsat ve denetim ile zabıta müdürleri katıldı.

Toplantıda, bölgeye turizm enformasyon noktalarının konumlandırılması, Kaleiçi rehberi ve haritası hizmeti verecek kioskların konacağı yerlerin belirlenmesi, boş arazilerin temizlenip ilaçlanması, tarihi binalardaki yazı, afiş ve tabelaların kaldırılıp bakımlarının yapılmasıyla meydan kazandırılması konuları görüşüldü.

Uysal, Kaleiçi için yol haritasının ele alındığı toplantı sonrası bölgede incelemelerde bulundu.

Ayrıca, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve Kaleiçi esnafıyla gürültü kirliliği, bölge güvenliği konularına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaleiçi'nin Turizm Sezonuna Hazırlanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement