Kastamonu Belediye Kadın Hentbol Takımı Çatalzeytin'de - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Belediye Kadın Hentbol Takımı Çatalzeytin'de

Kastamonu Belediye Kadın Hentbol Takımı Çatalzeytin\'de

Türkiye Kadın Hentbol Süper Ligi takımlarından Kastamonu Belediye spor Kulübü, 2015-2016 sezonu hazırlıklarını Çatalzeytin’de sürdürüyor.

07.09.2015 10:54

Türkiye Kadın Hentbol Süper Ligi takımlarından Kastamonu Belediye spor Kulübü, 2015-2016 sezonu hazırlıklarını Çatalzeytin'de sürdürüyor.

İlk kez 2004 yılında şampiyon Beşiktaş Erkek Hentbol takımının kamp yaptığı Çatalzeytin'de spor dalına ilgi gün geçtikçe arttı. Daha önce Üsküdar Belediye Spor Kulübü kadın hentbol takımı da on günlük kamp yaparak hazırlıklarını ilçedeki spor tesislerinde gerçekleştirmişti.

Kastamonu Belediye Kadın Hentbol Takımı, 2 Eylül günü Çatalzeytin'e geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde konaklayarak, tesislerin hemen yanındaki spor salonunda günde çift antreman yaparak süper lige hazırlanıyor.Kulüp Başkanı Hüdaver Eski yönetimindeki kamp kadrosunda; baş antrenör Osman Kalyoncu, yardımcı antrenör Cengiz Kesici, masör Özden Karagülle, kaleci antrenörü Orhan Çırakçıoğlu, kondisyoner Orhan Şimşek, genel menajer Ahmet Cevher ile birlikte beşi yabancı olmak üzere on beş sporcudan oluşan Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü kafilesi 7 Eylül 2015 Pazartesi günü ilçeden ayrılacak.

Çatalzeytin kampı ile ilgili baş antrenör Osman Kalyoncu "Ligde ilk üç takım arasına girmek, Avrupa'da Kastamonu'yu en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Bu hazırlık döneminde Üsküdar Belediye takımı Çatalzeytin'de, Beykoz Belediye Spor takımı Araç'ta, bizde Kastamonu merkez ve Çatalzeytin'de hazırlıklarımızı sürdürerek ilimize ekonomik girdi sağladık. Kastamonu'nun her spor dalında kamp yapılacak bir il olmasına katkı sunmaya çalıştık. İl tanıtımı için, Makedon takımının Kastamonu'da kamp yapmasını sağladık. Tesislerimizi ve doğal güzelliklerimizi çok beğendiler. Kastamonu'da salon sporlarına ilgi gün geçtikçe artıyor. Kastamonu'nun artık beş bin kişilik kapalı spor salonuna ihtiyacı var" dedi.

Kulüp başkanı Hüdaver Eski; "Çatalzeytin, spor kulüplerinin kamp yapacağı; sessiz, sakin, çalışma ve konaklama olanaklarının yeterli olduğu bir ilçemiz. İlk kamp dönemini merkezde, son hazırlıklarımızı da Çatalzeytin'de tamamlıyoruz. Hedefimiz Kastamonu'yu spor aracılığı ile tanıtıp ekonomik girdi sağlamak. Bize destek olan belediye başkanımız Tahsin Babaş'a teşekkür ediyorum. Karşılaşmalarımızda hentbol severlerin desteğinin yanımızda olacağı inancı ile ligin hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Belediye Kadın Hentbol Takımı Çatalzeytin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement