Kaymakam Yıldız'dan Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldız'dan Okul Ziyareti

Kaymakam Yıldız\'dan Okul Ziyareti

Samsun’un Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, tadilat çalışması yapılan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

10.12.2015 17:56

Samsun'un Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, tadilat çalışması yapılan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir süredir yapılan tadilat çalışması tamamlandı. İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Yıldız, Okul Müdürü Ahmet Oran'dan yapılan tadilatlar hakkında bilgiler aldı.

Okulda bulunan öğretmenler odası ve bazı bölümlerde yapılan değişiklikleri yerinde bulan Kaymakam Yıldız, " İdarecilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin daha iyi ve rahat koşullarda öğrenim görülebilmesi adına güzel çalışmalar yapılmış. Okul içinde ve çevresinde ki değişikliklerle birlikte okul güzel bir görünüme kavuşmuş" dedi.

Okulda 12. sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Yıldız, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi. Kaymakam Yıldız ve okul ziyaretinde hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Erkurt ve iş adamları okul öğretmenlerine tablet takdiminde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldız'dan Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement