Kazaları Protesto İçin Karayolunu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika
Yerel

Kazaları Protesto İçin Karayolunu Trafiğe Kapattılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bazı mahalle sakinleri, trafik kazalarını protesto etmek amacıyla Muğla-Fethiye karayolunu ulaşıma kapattı.

05.11.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bazı mahalle sakinleri, trafik kazalarını protesto etmek amacıyla Muğla- Fethiye karayolunu ulaşıma kapattı.

Beyobası Mahallesi Sancıbeli mevkisinde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, karayoluna çöp konteyneri koyarak lastik yaktı.

Oturma eylemi yapan, olay yerine gelen jandarma ekiplerine direnen grup nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale'nin ikna çabaları sonucu protestocu grup, eylemlerine son verdi.

"Bir hafta içinde burası düzenlenmezse yolu tekrar kapatacağız"

Mahalle sakinlerinden Adil Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, alt geçidin yağmur sularıyla dolduğunu, yayaların karayolundan geçmek zorunda kaldığını söyledi.

Alt geçidin düzenlenmesi gerektiğini kaydeden Şimşek, "Burası kullanılamadığı için üstten geçiliyor ve kaza oluyor. İnsanlara yazık oluyor. Kaymakamla görüştük ve söz aldık. Bir hafta içinde burası düzenlenmezse yolu tekrar kapatacağız. Bizim sorunumuz bu. Bir de çocuklarımızın dolmuşa binmesi için yolun kenarına durak istiyoruz" diye konuştu.

Tayyar Kabaoğlu da dün aynı noktada meydana gelen kazada 85 yaşındaki kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Ölen kişinin 6 ay önce aynı yerde torunu da ölmüştü. Burada bu ilk kez olmuyor. Bu yolda yaklaşık 30 kişi yaşamını yitirdi" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazaları Protesto İçin Karayolunu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement