Kbü Öğrencisi 2. Oldu - Son Dakika
Yerel

Kbü Öğrencisi 2. Oldu

Kbü Öğrencisi 2. Oldu

Call Center Life ve e-commerceturkey.com dergileri, 2013 yılında en iyi e-ticaret fikirlerini ödüllendirdiği 'e-fikir' yarışmasında Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 1.Sınıf Öğrencisi Canmert Çelikler...

05.06.2013 12:58

Call Center Life ve e-commerceturkey.com dergileri, 2013 yılında en iyi e-ticaret fikirlerini ödüllendirdiği 'e-fikir' yarışmasında Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi Canmert Çelikler 2. oldu.

"E-ticaret girişiminizi çağrı merkezini kullanarak nasıl kara geçirebilirsiniz?" konulu yarışmaya sadece E-ticaret hizmeti veren kurumların veya girişimcilerin değil, farklı meslek gruplarından üniversite öğrencilerine kadar, bu alanda herhangi bir çalışma yapmamış katılımcılar da başvurdu.

Sektör, iletişim kanalları, pazarlama yöntemi, hedef kitle, siparişlerin alınış biçimi ve lojistik, gibi konuların tamamen katılımcı tarafından belirlendiği yarışmada mevcut e-ticaret projesinin kapsamının açıkça tanımlandığı ve 42 proje gönderildiği yarışmanın sonuçları 31 Mayıs 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen E-Ticaret konferansı ve Fuarı'nda açıklandı.

KBÜ öğrencisi Canmert Çelikler'i elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, "Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize yenilikçi ve girişimci olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz. Akademik yıl içerisinde de eğitim ve seminerler düzenleyerek bu konuyu sürekli gündemde tutuyoruz. Bilindiği gibi Canmert daha öncede katılmış olduğu 10200 projenin yer almış olduğu Geleneksel Akıl-Fikir Yarışması'nda 'Öğrenci-Yeni Mezun' kategorisinde Türkiye 4.olmuştur. Bu yarışmada da 2. olarak ne kadar girişimci ve yenilikçi olduğu bir kez daha ortaya koymuştur.

Karabük Üniversitesi Rektörü olarak her zaman belirttiğim gibi biz sadece mühendis, doktor, iktisatçı değil ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençler yetiştiriyoruz. Bu bağlamda Karabük Üniversitesi olarak gençlerimize yenilikçi fikirlerini gerçekleştirmek için elimizden gelen desteği vermekteyiz. Ben tekrardan öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılanın devamını diliyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbü Öğrencisi 2. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement