Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası ve caz müziği sanatçısı Yıldız İbrahimova konser verdi.

01.05.2011 15:27

Kırklareli Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası ve caz müziği sanatçısı Yıldız İbrahimova konser verdi.

Kültür merkezinde düzenlenen konsere, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcı Vekili İbrahim Can Demircioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Konser sonrası, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Yıldız İbrahimova'ya bir buket çiçek takdim etti.

-Kırklareli İL MÜFTÜLÜĞÜNE, Aydın MÜFTÜSÜ HIDIR BAYRAK ATANDI

Kırklareli il Müftülüğüne, Aydın Müftüsü Hıdır Bayrak atandı.

Resmi gazetenin bugünkü sayısına göre, Kırklareli İl Müftülüğüne, Aydın Müftüsü Hıdır Bayrak atandı. Kırklareli İl Müftüsü İsa Saim ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınmıştı.

-Kırklareli ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇETİN: "HAYVanCILIK İÇİN TARIM YAPILMALI"

Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Hasan Çetin, "Hayvancılık için tarım yapılmalı" dedi.

Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trakya'da hayvancılık için tarım yapmanın daha faydalı olacağını söyledi. Türkiye'deki en verimli topraklara Kırklareli'nin sahip olduğunu iddia eden Çetin, hayvancılığın büyük bir gelişim içinde olduğunu ve bu yüzden tarıma önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Kırklareli'nde tarımın buğday ve ayçiçeği ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Çetin, şöyle devam etti:

"İlimiz Türkiye'nin en verimli topraklarına sahip ve çiftçilikte iyi verim elde edebiliyoruz. Fakat ilimizin bir diğer önemli geçim kaynağı da hayvancılıktır. Bu ikisinin bir birini desteklemesi için tarımın, hayvancılık için daha çok yapılması gerekir. Kısaca hayvancılık için tarım yapılmalı. "

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement