Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor

Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor

Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3 Ağustos 2014 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştiriliyor.

02.08.2014 12:53

D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3 Ağustos 2014 tarihlerinde Bodrum'da gerçekleştiriliyor. Festivalin ikinci gecesinde Prof. Rengim Gökmen yönetimindeki Türkiye'nin ilk ve tek ulusal çocuk senfoni orkestrası olan Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO) ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyelerinden oluşan karma orkestra; DÇSO'nun genç solistleri ile "3 Tenor" olarak tanınan ünlü tenorlar Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar'a eşlik etti. Konseri yaklaşık 3 bini aşkın kişi izledi.

Dünyada, bir marinada gerçekleştirilen ilk ve tek klasik müzik festivali olma özelliğine sahip olan D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, bu yıl da gün batımı resitalleri ve gece konserleri olmak üzere toplamda yedi konserle sanatseverleri ağırlayacak. Ücretsiz sunulan gün batımı resitalleri festivalin üçüncü ve son günlerinde, 19.00'da, marina içindeki amfi-tiyatroda sahnelenecek. 3 Ağustos Pazar günü 'Leyla Gencer Anısına' gerçekleşecek son gün batımı resitalinde soprano Eylem Demirhan Duru, ünlü piyanist Demet Eytemiz'le sahne alacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement