Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli\'de Protokol Bayramlaştı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde protokol bayramlaştı.

17.07.2015 15:54

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde protokol bayramlaştı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Korkuteli Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, İlçe Müftüsü Duran Turgut, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Bir Bayramı daha, hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz" dedi.

Kaymakam Tanrıkulu ve protokol İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler,Emniyet Müdürlüğündeki polisler ile de bayramlaştı. Kaymakam Tanrıkulu ve beraberindekiler ardından Küçükköy ve Sülekler mahallesinde şehit ailelerini ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement