Kto Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kto Meclis Toplantısı Yapıldı

Kto Meclis Toplantısı Yapıldı

Kayseri Ticaret Odası meclis toplantısı yapıldı.

29.05.2012 18:32

Kayseri Ticaret Odası meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Nisan ayında alınan kararlar okunup karara bağlandı.

Toplantının açılışını yapan ve toplantıyı yöneten meclis başkanı Bekir Adıyaman, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci'nin istifasını normal prosedüre göre verdiğini belirterek "Sayın başkanımız normal prosedür gereği istifasını odamıza sundu. Yönetim kurulu kendi içerisinde yeni bir yönetim kurulu başkanı seçti. Sayın başkanımız Mehmet Asaf Mehmet Beyoğlu yönetim kurulu başkanı olarak üzerine düşeni yapacaktır ve odamızı gerektiği gibi temsil edecektir. Ben meclis başkanı olarak kendisini tüm arkadaşlarım adına kutluyorum" diye konuştu.

Adıyaman, Pınarbaşı'da gerçekleşen talihsiz patlama olayı ile ilgili olarak tüm hainleri kınadıklarını sözlerine ekledi.

Meclis toplantısında AB Öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okul müdürlerine plaket ve ödülleri verildi. Yarışmada 1. olan Melikgazi Haluk Altop Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Özdoğan'a ödülünü KTO Başkanı Mehmet Asaf Mehmet Beyoğlu verdi.

Toplantıda daha sonra Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Oluş Molu, organik tarım hakkında kısa bir seminer verdi.

Molu'dan sonra kürsüye çıkan Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmet Beyoğlu, Kayseri'de yapılacak olan projeleri ve odalarının çalışmalarını anlattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement