Kurt, Seçmenleri İradesine Sahip Çıkmaya Çağırdı - Son Dakika
Yerel

Kurt, Seçmenleri İradesine Sahip Çıkmaya Çağırdı

Kurt, Seçmenleri İradesine Sahip Çıkmaya Çağırdı

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, kendileri için önemli olan sandığa halkın özgürce iradesinin yansıması olduğunu vurguladı.

29.03.2014 13:01

AK Parti Sur Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçimlerin son gününde de esnaf ve köy ziyaretlerini sürdürdü. Sur İlçesi Mardinkapı'da esnaf ziyareti yapan Kurt, daha sonra Bağıvar minibüs kooperatifini ve üyelerini ziyaret etti. Kooperatif üyesi minibüs şoförlerin sorunlarını dinleyen Kurt, ardından köyleri ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde ve köylerde oldukça sıcak karşılanan Kurt, seçmenleri iradelerine sahip çıkmaya çağırdı.

HALK SANDIK GÜVENLİĞİNDEN BAHSEDİYOR

Gittikleri her yerde insanların kendileriyle paylaştıkları şeylere baktıklarında özellikle Diyarbakır'da sandık güvenliğinden bahsedildiğine işaret eden Kurt, "AK Parti olarak; şunu çok net ifade edebilirim ki, AK Parti dışındaki herhangi bir oya uzanmış bir el kirli bir eldir. Dolayısıyla böyle bir şeye tenezzül eden asla bizden olamaz. Bu anlamda halkın özgür iradesine kast eden herkes bilmelidir ki, bir halk düşmanlığı yapmaktadır. Kendi halkına güvenmeyenler, kendi halkının iradesine saygılı olmayanlar halka hizmet edemezler. Bunu bilmemiz lazım. Hep birlikte bu bilinçle sandığa gitmemiz lazım" dedi.

HEPİMİZİN DERDİ HALKIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR

"Önemli olan halkın özgür iradesinin ki hepimizin derdi halkın özgürlüğüdür" diyen Kurt, şöyle dedi: "Yıllardır bunun mücadelesinin derdindeyiz. Ve bunları bu kadar söyledikten sonra hala halkın iradesine saygı duyamıyorsak, bir problem var demektir. Tarih maalesef halkın özgür iradesine saygı duymayan kurtarıcı görüntülü insanların yarattığı facialarla doludur. Bunun en büyük örneği Türkiye'de Kemalizm yaşattığı 90 yıllık görüntüyle sabittir. Dolayısıyla bizim burada sahada gördüğümüz, özellikle halkın büyük bölümünün bizden talep ettiği, irademize saygılı olunması için sandık güvenliğine dikkat edilmesine ilişkin uyarılar alıyoruz. Sandık atamalarında dikkatimizi çeken bazı kasıtlar olduğunu da ifade edebiliriz. Onun üzerinde duruyoruz. Gerektiğinde onunla ilgili bir açıklama yapacağım. Halkın özgürlüğüne saygı duymayan halka hizmet yapamaz Şunu net söylüyorum. Halkın özgürlüğüne ve iradesine saygı duymayanların bu halka hizmet etme şansları yoktur. Halka saygı duymadan halka hizmet edilemez. Tek derdimiz bu halkın özgür iradesine saygı duyulmasıdır. Sandığa yansıyan şeyin gerçekten o halkın iradesi olduğundan herkesin kanaati tam olmalıdır"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kurt, Seçmenleri İradesine Sahip Çıkmaya Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement