Liberya'ya Gidecek Olan Emniyet Müdürüne Veda Gecesi - Son Dakika
Yerel

Liberya'ya Gidecek Olan Emniyet Müdürüne Veda Gecesi

Liberya'ya görevli olarak atanan Gelibolu Emniyet Müdürü İbrahim Üstün için veda gecesi düzenlendi.

09.05.2012 12:00

Liberya'ya görevli olarak atanan Gelibolu Emniyet Müdürü İbrahim Üstün için veda gecesi düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda 300 davetlinin katıldığı gecede, zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, yaptığı konuşmada, her ortamda konuşmaya hazır olmasına rağmen bu gece kelimeleri toparlayıp konuşacak sözcük bulamadığını söyledi.

3 yıldır Gelibolu'da olduğunu, bu süre içerisinde emniyet müdürü Üstün ile çalışma ortamının bulunduğunu ifade eden Nazlı, iyi bir süreç geçirdiklerini bildirdi.

Kaymakam Nazlı, "Tabii ki kanunları uygulamamız sırasında anlaşmazlık, kırgınlık o anda olabilir. Emniyet müdürümüz ilçenin güvenliği açısından iyi işler yapmıştır. Bundan sonra da, iyi işler yapacağına eminim. Yeni görevlerinde kendisine sizlerin adına da başarılar diliyorum" dedi.

Gelibolu Emniyet Müdürü Üstün de "Gelibolu'dan ayrılmak o kadar zor ki. O yüzden buraya gezmeye de olsa geleceğim. Bu tarih kokan güzel ilçede yaşamak istiyorum. Eşim ve çocuklarım sizlere emanet. Ben yurt dışında görev yapacağım bir yıl içerisinde onlar burada sizlerle yaşayacaklar. Görevim gereği sizleri zaman, zaman kırmış olabilirim. Sizlere bir hakkım geçtiyse ben helal ediyorum, sizler de helal ederseniz çok sevinirim" diye konuştu.

Daha sonra Kaymakam Nazlı, Üstün'e, üzerinde Gelibolu Yarımadası, Mevlevihane ve Türklerin Anadolu'dan Rumeli'ye geçişlerini anlatan figürlerin olduğu plaketi verdi.

Gelibolu İş Adamları Derneği Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Baki Temel, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ege, Avukatlar Odası adına Erdoğan Doğan ve birçok dernek üyesi de Üstün'e çeşitli hediyeler verdi.

Gecede, Kaymakam Nazlı ve İlçe Emniyet Müdürü Üstün, Ankara havasını birlikte oynadı.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Liberya'ya Gidecek Olan Emniyet Müdürüne Veda Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement