Manavgat'ta Kurban Satıcılarına Sahte Para Kalemi Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Kurban Satıcılarına Sahte Para Kalemi Dağıtıldı

Manavgat\'ta Kurban Satıcılarına Sahte Para Kalemi Dağıtıldı

Antalya’nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler" projesi kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte vatandaşlar ve esnaf dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyarıldı.

01.10.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler" projesi kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte vatandaşlar ve esnaf dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyarıldı.

Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından vatandaşlar ve esnafı bilinçlendirmek, istenmeyen olaylara maruz kalmalarını önlemek için sahte para kalemi ve broşür dağıtımı yapıldığı belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan vatandaşların Kurban Bayramı'nı şimdiden kutladıklarını belirterek, "Esnafa bol kazanç diliyoruz. Projeyi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile beraber yaptık. Piyasaya sahte para süren dolandırıcılar, vatandaşları kandırmaya yönelik faaliyetler içerisine giren kişilere karşı geliştirilen projenin bir ayağıdır bu" diye konuştu.

Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Çelik, "İnşallah bu bayram arifesinde esnafımız ve halkımız dolandırıcıların kurbanı olmaz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Kurban Satıcılarına Sahte Para Kalemi Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement