Memur-sen'den 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

Memur-sen\'den \'Hayırlı Olsun\' Ziyaretleri

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Memur Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Manisa’da görevlerine yeni başlayan müdür ve müdür yardımcılarına ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

08.10.2015 10:05

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Memur Sen'e bağlı sendikaların başkanları ve Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Manisa'da görevlerine yeni başlayan müdür ve müdür yardımcılarına 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve beraberindeki heyet görevlerine yeni başlayan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Kemal Koçkaya, İl Dernekler Müdürü Tekin Güzel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tufan Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Volkan Layık, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akış, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çifçi ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Muratoğlu'nu ziyaret edip yeni görevlerinde başarılar dileyerek 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundular.

Ziyarette Sofuoğlu'na Memur-Sen'e bağlı Sendikaların Başkanları, Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Memur-Sen'in sendikacılık anlayışı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Sofuoğlu, "850 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen olarak 3. Dönem Toplu Sözleşme'de önemli kazanımlar; mali, sosyal ve özlük haklar ile toplumsal alanda başarılar elde ettik. Toplu Sözleşme tekliflerinde ısrarcı olduk. Toplu sözleşme sürecinin her anı, her aşaması 'haklarımız için direnmek, hakkımız olanı kazanmak' duruşundan beslenen mücadeleyle geçti. Bu sürecin sonunda, genel toplu sözleşmeyle 43, hizmet kolu toplu sözleşmeleriyle 170, toplamda 213 kazanım elde ettik. Hizmet kollarının ve hizmet kolu toplu sözleşmelerinin önemini artırdık, kapsamını genişlettik. Kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerini, diğer mali haklarını, sosyal ve demokratik haklarını ayağa kaldıran bugüne kadarki en iyiyi toplu Sözleşmeye imza attık. Güveni güce, gücü kazanıma dönüştürdük; örgütlenmede en büyüğe, toplu pazarlıkta en iyiye ulaştık." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren kurum müdürleri nazik ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu ve ekibine teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement