Metin Burma, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Metin Burma, Aday Adaylığını Açıkladı

Metin Burma, Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nden(CHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

28.02.2015 17:29

Eski Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nden(CHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Metin Burma, CHP İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yaptı. Daha sonra il başkanlığı toplantı salonunda üyelere seslenen Burma, "Değerli dostlar, hepimiz bu seçimin öneminin farkındayız. CHP olarak iktidara geleceğimize inanarak çalışacağız. Ben bu inancı sizlerde görüyorum. CHP iktidar olamıyorsa kabahat bizdedir. Partimizi çocuklarımıza, genlerimize iyi anlatmamız gerekiyor. Ben kendimi halkın adamı olarak görüyorum. Atakum'da yaptıklarımız ortada Atakum çamurdan geçilmiyordu ama biz Atakum'u Türkiye'nin yıldızı haline getirdik. Benim arkamda kirli çamaşırlarım yok. Bugüne kadar yaptıklarımla sizin karşınızdayım. 1984 yılından beri partinin içindeyim nereye gönderdilerse, nerede görev verdilerse gittim çalıştım. Halkın karşısına özgürce çıkıyorum. Eğer takdir ederseniz nasip olursa milletvekili seçilirsem size yakışır bir temsilci olacağım. Size söz veriyorum milletvekili seçilirsem Samsun'da kaybettiğimiz belediyeleri geri alacağız. Eğer seçilirsem işsizliğe çare bulacağız ve işsiz olan gençlerimize iş imkanı vereceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metin Burma, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • purescent: Halk adamı hep yanındayız 0 0 Yanıtla
  • Seses: Allah yardımcınız olsun.sonuna kadar yanınızdayız 0 0 Yanıtla

Advertisement