MHP Genel Başkanı Bahçeli Bilecik'te - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkanı Bahçeli Bilecik'te

MHP Genel Başkanı Bahçeli Bilecik\'te

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde partisinin milletvekili Bahattin Şeker'in ağabeyinin cenaze törenine katıldı.

26.08.2014 15:59  Güncelleme: 16:44

Devlet Bahçeli, uzun zamandır tedavi gören ve önceki gün evinde vefat eden MHP Bilecik Milletvekili Şeker'in ağabeyi Ertuğrul Şeker'in (75) cenaze namazına katılmak üzere karayoluyla Bozüyük ilçesine geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ruhsar Demirel ve Celal Adan ile Bozüyük Kasımpaşa Camisi'ne gelen Bahçeli, Şeker'e ve ailesine başsağlığı diledi.

Daha sonra öğle namazını burada kılan Bahçeli, Ertuğrul Şeker'in cenaze namazına katıldı. Ardından bir süre Şeker'in tabutunu taşıyan Bahçeli, ilçe mezarlığındaki cenaze törenine de katıldı.

Ertuğrul Şeker'in cenazesi burada toprağa verildi.

Törene, Şeker'in yakınları ile Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, milletvekilleri, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Bahçeli, karayoluyla Bilecik'ten ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkanı Bahçeli Bilecik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement