MHP'li Yurdadoğ Mutlu Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yurdadoğ Mutlu Projelerini Açıkladı

MHP\'li Yurdadoğ Mutlu Projelerini Açıkladı

Torbalı Belediye Başkanı adayları arasında en ciddi çalışmaları yapanlardan birisi olan Yurdadoğ Mutlu düzenlediği basın toplantısı sırasında hem gündemi değerlendirdi hem de projelerini açıkladı.

04.12.2013 15:20

Torbalı Belediye Başkanı adayları arasında en ciddi çalışmaları yapanlardan birisi olan Yurdadoğ Mutlu düzenlediği basın toplantısı sırasında hem gündemi değerlendirdi hem de projelerini açıkladı. Mutlu açıklamasında şu sözlere yer verdi, "Ben halkın içinde olmaktan, esnafla sohbet etmekten çaresize çare olmaktan, fakiri ve yoksulu sevindirmekten haz alıyorum. Ben nasip olurda belediye Başkanı olursam da devamlı halkın içinde göreceksiniz. Belediyede de güler yüz ve hizmet etme isteğini oturtacağım. Belediye de çalışanlar burada olmalarının tek sebebi vatandaşa hizmet etmek olduğunu bilecek ve bu prensip Belediye de birinci ilke olacaktır. Her zaman söylüyorum "Sorun çıkaran değil çözüm üreten Belediyecilik anlayışı" ilkemiz olacaktır. Ayrıca, ben ve ekibim Torbalı da 3-5 para babasının değil, vatandaşın hizmetkarı olmaya talibiz." Belediye hizmetleri sanayicimizin, esnafımızın, istihdam oluşturanın, Torbalımıza katma değer katanın ayağına gidecek ve bürokratik işlemler Belediyemiz tarafından yapılacaktır."

'ALT YAPI REZALET'

Geçen hafta Kuşçuburun ve Ayrancılar mahallelerimizde davet üzerine ekibim ile birlikte incelemelerde bulunum diyerek sözlerine devam eden Mutlu, "Gördüğüm manzara gerçekten içler açısıydı. Kuşçuburun Konyalılar Mahallesi olarak tabir edilen mevkide vatandaşlarımız sanki 2. sınıf muamelesi görmekteler. İmar, altyapı, yol ve temizlik sorunlarının hat safhada olduğunu gördüm. 2013 yılında bu manzaraları görmek bana utanç verdi. Vatandaşlar farelerden ve yılanlardan şikayetçiler. Belediye İlgisizlik ve Vurdumduymazlık merkezine dönüşmüştür. Kimin ne yaptığı da belli değildir. Hani siz alt yapıyı bitirmiştiniz nereye gittiysek şikayet edilen ilk sorun alt yapı ve yollar olmaktadır." dedi.

HER MAHALLEYE ÖZEL PROJELER!

Torbalı için öncelikli projelerini ve taahhütlerini ana başlıklarını ilk defa açıkladığını söyleyen ve Bunların ayrıntılarını ve her mahallemiz için hazırlanan projelerimizi Ocak ayı başı itibari paylaşacağım diyen Mutlu projelerini şu şekilde açıkladı: "Torbalıda merkez ve mahallelerinde yol ve alt yapı sorunu çözülecektir. Hizmet merkezden değil belirleyeceğimiz üç farklı bölgede belediye başkan yardımcılarına bağlı ekiplerce, yerinde çözüme kavuşturulacaktır. Belediye de mutlaka bir şehir plancısı olacak ve şehir içi trafiği, park sorunu ivedilikle çözülecektir. Modern bir Belediye binası ve oto parklı pazaryeri projemiz hayata geçirilecektir. Her mahallemize çok amaçlı spor kompleksleri yapılacak, amatör spor kulüpleri desteklenecek, sporu teşvik edici organizasyonlar düzenlenecektir. Torbalı sporu hak ettiği yere getirmek için her türlü imkan sağlanacaktır. İzmir-Aydın asfaltından yeteri kadar faydalanamayan Torbalımızın Ayrancılardan Pamukyazı'ya kadar yararlanması için turizm ve ticari amaçlı projeler ve teşvikler hayata geçirilecek ve bu amaçlı yatırımlara destek olunacaktır. Bir üniversite Torbalımıza getirilecek, mezbaha ve halk ekmek fırını tekrar faaliyete geçirilecektir. Torbalımıza bölge hastanesi yapılması için her türlü destek verilecek ve yapılamayan okullar için arsalar mutlaka verilecektir. Fetrek, Moskof ve Ayrancılar Kanal boyu ıslahı yapılacak ve bu yerlere yeşillendirme ile sosyal ve kültürel alanlar yapılacaktır. Sanayi sitemizin alt yapı ve yolları yapılacak, sanayi sitemiz Torbalımıza yakışan bir hale getirilecektir. Ticaret odası başta olmak üzere bütün odalarla iş birliği yapılacak, yatırım ve hizmet amaçlı olarak belediye ye düşen görevler öncelikli olarak görülecek ve bunula ilgili bir birim kurulacaktır. Torbalılı hemşerilerimin, sanayici ve esnafımızın faydalanacağı, konser ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği açık ve kapalı alanı olan Fuar ve Kültür alanı yapılacaktır. Yardıma muhtaç ailelerin öğrencilerine, engellilerimize, bakıma muhtaç ailelerimize, iş ihtiyacı olan kadınlarımıza yönelik hizmet verecek Belediyemizin destekleyeceği dernekler kurulacak ve Meslek edindirme kursları açılacaktır. Ayrancılar, Atatürk mahallerine Kapalı Pazaryeri yapılacak, Karakuyu, Çapak, Düverlik, Ahmetli, Özbey, Dağtekke ve Dağkızılca mahallerimize turizm ve tarım amaçlı destekler verilecek ve projeler hayata geçirilecektir. Hemşeri derneklerinin kültürlerini yaşatmaları ve tanıtmalarına yönelik "hemşeri dernekleri kültür ve konser günleri organize edilecektir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yurdadoğ Mutlu Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement