Milletvekili Yıldırım, Bucak'taki Eğitim Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yıldırım, Bucak'taki Eğitim Yatırımlarını İnceledi

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Bucak'ta eğitim kurumlarını ve inşaatı devam eden okulları yerinde inceledi.

28.02.2013 16:32

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Bucak'ta eğitim kurumlarını ve inşaatı devam eden okulları yerinde inceledi.

İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç ile diğer yetkililerin katıldığı incelemede Milletvekili Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bucak'ta ticaret yapan iş adamlarının her zaman eğitime katkı sağladıklarını ifade eden Yıldırım, "Bucaklı iş adamlarımıza çağrıda bulunuyorum. Yeni bir imam hatip lisesinin kısa sürede Bucak'a kazandırılması lazım. Bu nedenle iş adamlarımızdan bu okulu yapmaları için talep bekliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hayırsever iş adamlarımızın bu konuda hassasiyet göstereceğine inancım tamdır" dedi.

Milletvekili Yıldırım, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın imam hatip lisesi yapımına talip olduğunu, bu konuda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu başta olmak üzere oda yetkililerinin takdiri hak ettiğini ve kendilerine müteşekkir olduklarını ifade etti.

Muhabir: Murat Çoban

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yıldırım, Bucak'taki Eğitim Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement