MMO'dan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MMO'dan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret

MMO Kayseri Şube Başkanı Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Melikşah Üniversitesi Rektörü Özkanca'yı ziyaret etti.

06.12.2012 16:01  Güncelleme: 16:06

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca'yı makamında ziyaret etti.

Melikşah Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cankut Yalçınöz'ünde katıldığı ziyarette, Oda-Üniversite-Sanayi iş birliği üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

Prof. Dr. Reşit Özkanca Melikşah Üniversitesi olarak 3 yıl içerisinde 15'in üzerinde proje ürettiklerini kaydederken, misafirlerine bu projelerin kısa bir sunumunu yaptı.

MMO Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan ise, Kayserimiz ve ülkemiz adına yapılan her türlü teknik çalışmaya oda olarak yetkileri çerçevesinde gereken desteği vermeye hazır olduklarını bildirdiği ziyarette, "ölçme laboratuarının" meslek disiplini adına Kayseri'de bir eksik olduğunu ve böyle bir ortak çalışma yapabileceklerini belirtti.

Ayrıca ziyarette, Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin staj çalışmalarının verimli geçmesi adına da karşılıklı görüşler dile getirildi.

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MMO'dan Melikşah Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement