Muğla Valisi Şahin'e Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Muğla Valisi Şahin'e Ziyaretler

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor Kulübü'nün yeni seçilen yönetimi, Muğla Valisi Fatih Şahin'i ziyaret etti.

08.06.2012 13:00

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor Kulübü'nün yeni seçilen yönetimi, Muğla Valisi Fatih Şahin'i ziyaret etti.

Vali Şahin, makamında kabul ettiği Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ve yönetimini geçtiğimiz sezon gösterdikleri performanstan dolayı kutladı.

Sporun centilmenlik olduğunu ve ahlaki değerlerin öneminin unutulmaması gerektiğini belirten Şahin, "Muhakkak ki yenmek ve yenilmek önemli. Ama ahlaki değerler daha önemli" dedi.

Şahin, geçen sezonun kulüp yönetimi ve futbolcuların emeği ile başarılı geçtiğini, Valilik olarak ellerinden geldiği kadar kulübü desteklediklerini, bundan sonraki süreçte de desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ise geçen yıl gördükleri desteği bu yıl da görmek istediklerini dile getirerek, yeni sezonda öncelikli hedeflerinin borçlarını ödemek olduğunu kaydetti.

-Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin ziyareti-

Muğla Eğitim Gönülleri Derneği (MEGDER) Başkanı Feridun Apaydın ve beraberindekiler de Vali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Derneğinin yaptığı çalışmaların çok güzel ve takdire şayan olduğunu dile getiren Şahin, "O çocuklar bizim çocuklarımız. Bütün sivil toplum projelerini çok önemsiyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri, sosyal devlet olmanın gereği daha da önemlisi hepimizin insanlık vazifesidir. Eğitim konusunda vermiş olduğunuz destek çok önemli. Valilik olarak üstümüze düşen ne görev varsa yapmaya hazırız" dedi.

Dernek Başkanı Apaydın ise maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz kurs verdiklerine anlatarak, "Bunların dışında bir yandan öğretmenlere, uzman eğitimcilere, diğer yandan öğrencilere ve velilere seminerler veriyoruz. Eğitim gönüllüsü 18 öğretmen MEGDER çatısı altında, hiçbir ücret talep etmeden maddi durumu iyi olmadığı için dershaneye gidemeyen yaklaşık 130 öğrenciye kurs veriyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Apaydın, Vali Şahin'e Muğla Valiliğinin 23 Nisan Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen ve 80 öğrencinin katıldığı Çanakkale Gezisinin fotoğrafını hediye etti.

Muhabir: Kenan Gürbüz - Utku Uçrak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla Valisi Şahin'e Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement