Müsiad Malatya Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad Malatya Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret

Müsiad Malatya Şubesi\'nden AK Parti İl Başkanlığı\'na Ziyaret

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret etti.

26.02.2015 18:12

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, kongrelerinden sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretine gelen MÜSİAD Malatya Şubesi'ne teşekkür ederek, "Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yine el ele çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olan MÜSİAD'ın her zaman fikir ve düşüncelerine açık olduklarını ifade eden Kahtalı, "Bu çalışmalarımızda bir eksikliğimiz olması durumunda dostlarımız olarak sizlerin uyarmasını istiyoruz. Siyasi partiler olarak da sizlere de nasıl bir katı sunarız onun düşüncesindeyiz. Her zaman yanındayız" dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de ziyaretlerinin sebebinin hem yeni seçilen Kahtalı'ya başarılar dilemek olduğunu, hem de geçtiğimiz ay yapılan MÜSİAD kongrelerinde yeni seçilen yönetimin tanıştırmak olduğunu söyledi.

Malatya'nın sorunlarının çözümü noktasında istişareler yapma adına siyasilerle her zaman istişare halinde olacaklarını söyleyen Balin, Malatya'nın sanayisi ve ekonomisini daha ileri götürme adına el birliği ile mücadele etmek istediklerini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Malatya Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement