Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı'nın Kabulünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı'nın Kabulünü Kutladı

Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı\'nın Kabulünü Kutladı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 94. yılında kutlama mesajı yayınladı.

12.03.2015 10:05

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 94. yılında kutlama mesajı yayınladı.

Doç.Dr. Mustafa Oğurlu yayınladığı mesajda, "Tüm ulusumuzun ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Milletimiz vatan sevgisini ve istiklal aşkını, milli mücadele ruhunu İstiklal Marşı'mızın mısralarında bulmuştur. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, azimle, inançla, büyük fedakarlıklarla yürütülen istiklal mücadelemizi, yazdığı muhteşem mısralarla destanlaştırmış ve ebedileştirmiştir. Milletimiz kendisine armağan edilen bu eşsiz marşın her bir kıtasını, her bir dizesini kalbinin derinliklerinde hissetmeyi sürdürecek, ortak duygu birliğini sonsuza dek muhafaza edecektir. Bu düşüncelerle İstiklal Marşı'mızın kabulünün 94'üncü yıl dönümünün milletimize hayırlı olmasını diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, bu büyük eseri aziz milletimize armağan eden Büyük Millet Meclisi'mizin bütün üyelerini, Çanakkale ve İstiklal Savaşı'mızın şehit ve gazilerini, saygıyla, rahmetle, şükranla anıyorum" sözleriyle İstiklal Marşının kabulünün 94. yıl dönümünü kutladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Oğurlu, İstiklal Marşı'nın Kabulünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement